Onze Werkwijze

Van koffie tot een eigen grafkist

Koffie

De eerste stap is de kennismaking. Voor jou helder krijgen wie wij zijn en wat we kunnen bieden. Voor ons duidelijk krijgen hoe concreet je ideeën zijn en je kennis van ontwerpen en houtbewerking.
Dan maken we afspraken voor het vervolg.

Doordenken

Door vragen te stellen gaan we jouw beeld bij de kist of baar aanscherpen. Stap voor stap wordt jouw idee concreet.

Ontwerpen

Als het idee scherp is beginnen we met het echte ontwerpen. Het uit tekenen van jouw wensen in 3D zodat we de kist kunnen zien zoals hij er in het echt uit komt te zien en op basis daarvan het ontwerp aanscherpen tot een bouwtekening.

Het proces van Koffie tot eigen Grafkist

Werkvoorbereiding

We verzamelen de materialen en zorgen dat jij de noodzakelijke houtbewerkingen die straks nodig zijn om de kist te maken onder de knie krijgt.

Realiseren

Dan gaan we aan de slag. Samen brengen we jouw ontwerp tot een echt product. Zoveel mogelijk doe je het zelf. We helpen je waar dat nodig is.

Aanpassingen

En als de kist klaar is kijken we of het nodig is het ontwerp nog te verbeteren in de praktijk.

Niets is te gek

Een gewone doodskist of een boekenkast die eenvoudig om te bouwen is tot grafkist en tot die tijd een sieraad is in je huiskamer? Een als lounge bank of dekenkist vermomde grafkist? Of misschien een wisselkist die keer op keer in de familie kan worden hergebruikt als laatste rustplaats? Het kan allemaal.

We maken jouw grafkist geheel volgens jouw ideeën en wensen. De enige restricties zijn die, die worden opgelegd door crematorium of begraafplaats.

Meubelmakers kennis is niet per se noodzakelijk. Daar waar het ontbreekt vullen we je aan.

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Contact Opnemen

Ben je geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik beantwoord al je vragen en informeer je graag over de mogelijkheden.

Faradaystraat 17-16, 8013PH Zwolle

Menu