Over Coffin&Coffee

Samen maken we jouw eigen, unieke uitvaartkist.

Wat doet Coffin&Coffee?

Geheel volgens jouw wens!

Jouw kist of draagbaar, we maken het samen. Jij en ik. Geheel volgens jouw ideeën en wensen. De enige restricties zijn die, die worden opgelegd door crematorium of begraafplaats. Meubelmakers kennis is niet per se noodzakelijk. Daar waar het ontbreekt vul ik je aan.
Werkruimte Coffin En Coffee

Waar doen wij het?

Op een relaxte locatie!

In Zwolle in het pand van Wood&Co, de meubelmakersopleiding voor volwassenen. Een rustige en goed geoutilleerde omgeving. Afhankelijk van wat er gemaakt moet worden zijn we daar een aantal dagdelen of dagen verdeeld over een aantal weken. De agenda bepalen we samen.

Hoe doen wij dat?

Stap voor stap samen!

We spreken jouw wensen en ideeën uitgebreid door en maken daaruit een ruwe ontwerp. Dat zetten we om in een 3D-tekening om te komen tot de werktekening. Na het verzamelen van de benodigde materialen gaan we aan de slag. Ga jij je kist maken. Ik help je waar nodig.
Hoe Bouwen Wij Grafkisten

Waarom Coffin en Coffee?

Het voorbereiden van je eigen begrafenis is in Nederland geen gewoonte. Meestal doen we niets of stopt het bij het opstellen van een testament en soms ook nog de voorkeur voor begraven of cremeren en de uitvaart muziek. En heel misschien de plek van onze laatste rustplaats. Het uitkiezen van je eigen begrafenis kist vrijwel nooit en het maken van een eigen kist al helemaal niet.

Toch kan juist dat laatste, het maken van je eigen kist rust geven en blijdschap bieden. Voorbereid zijn maar vooral ook je grafkist iets laten zijn van en in je eigen leven. Zorgen voor de herinnering aan blijde zaken op het moment dat droefheid hoogtij viert. Of je eigen kist een 'gewone' grafkist is of een geheel eigen ontwerp, er is weinig persoonlijker dan juist dat.

Heb je de vaardigheden niet om je eigen kist te maken? Of ontbreken de machines of ideeën? Coffin&Coffee kan jou daarbij helpen.
Een 'gewone' grafkist of iets bijzonders, iets wat echt bij jou past. We maken hem samen.

Peter Pont - vanechthout meubelmaker

Ik ben Peter Pont, meubelmaker

Coffin&Coffee is een nieuwe loot van meubelmakerij VANECHTHOUT, opgezet door Peter. Een voormalig bankmanager die de overstap heeft gemaakt naar zijn passie: werken met hout. Samen met zijn goede vriend Guido heeft Peter Wood&Co opgericht. Een moderne opleiding houtbewerking voor volwassenen.

In Coffin&Coffee worden beide gecombineerd: de passie voor hout met de blijdschap om samen iets moois te maken.

Voorbeelden van bijzondere uitvaartkisten

Contact Opnemen

Ben je geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik beantwoord al je vragen en informeer je graag over de mogelijkheden.

Faradaystraat 17-16, 8013PH Zwolle

Menu